Wie gaat het worden, de nieuwe premier van Nederland.
Gepubliseerd: ongeveer 1 maand geleden
Bron foto: Rijsoverheid
Bron: Rijsoverheid

Wie gaat onze nieuwe premier worden?

De kans hebbers en kans lozen.
De oude premier Rutte heeft de handdoek in de ring gegooid, was dat omdat hij er een zooitje van gemaakt heeft of om Functie elders ? CEO van een multinational of in Brussel een top functie misschien?
Wie gaat hem opvolgen als premier?, wie maakt daar kans op omdat zijn/haar partij het grootste is of om werkelijke capaciteit en kwaliteit?

De mogelijke vrouwelijke en LGBTQIA+ die kans hebben.

Dilan YesilgÖz-Zegerius

Bron foto:wikipedia
Dilan YesilgÖz-Zegerius
Dilan YesilgÖz-Zegerius geboren op 18 juni 1977 en is een politica van Turks-Koerdische afkomst. Sinds 14 augustus 2023 is ze politiek leider van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Helaas niet door haar capasiteit maar omdat de oude leider opstapte.
Gaat ze de nieuwe Nederlandse Premier worden?, Bezoekjes brengen aan het Turkey van Erdogan, dat zal hij leuk vinden een Koerd in zijn paleis.
Bestempeld hij de koerden niet als staats vijanden en terroristen?
Leuke meid hoor, vlotte babbel en om premier te worden slim genoeg, ze zal het ook goed doen op bezoek bij de oude mannen die de grootste wereld economieën leiden.
In moslim landen zal ze met gemengde gevoelens worden ontvangen, wel of geen handje en hoofd doek?. En in israël dan die niet echt Moslim vrienden zijn?
Maar hopen dat ze serieus genomen wordt, en nu nog even leren hoe je haar naam schrijft en uitspreekt.

De tekst gaat verder onder de advertentie.

Mona Keijzer

Bron foto:wikipedia
Mona Keijzer
Maria Cornelia Gezina (Mona) Keijzer geboren op 9 oktober 1968 en een Nederlands politica afkomstig uit Edam nu de kop vrouw voor de BoerBurgerBeweging (BBB).
Ook een Leuke en slimme meid hoor, vlotte babbel en om premier te worden slim genoeg, ze zal het ook goed doen op bezoek bij de oude mannen die de grootste wereld economieën leiden.
Hopen dat ze wel genoeg tijd heeft om het land te "lijden" en voor buitenlandse bezoekjes, blond doet het wel goed in Moslim landen dus dat geeft hoop, hoewel ze daar in brussel niet onder de indruk van zullen zijn. in het verleden praatte ze nog wel eens met een "brok" in haar keel en bij moeilijke vragen en gerichte aanvallen leekt het er soms op dat ze in tranen zou uitbreken.
Gauw van partij switsen een soort stoelendans van CDA naar BBB heeft haar kansen gegeven om ook eens in de zon en niet in de schaduw te lopen. Maar siert het haar om je politieke idealen te verkwanselen voor persoonlijk gewin?.Verwacht wordt dat de BBB instort om dat de simpatie stemmen nu zijn weg gevallen. Dus Mona, misschien toch niet goed gegokt?

Verder nog vrouwelijke of LGBTQIA+ die kanshebbers?

Nee, de rest zijn dames in te kleine en onsamenhangende partijtjes om nog op een normale manier kans te maken.
De mannen en andere LGBTQIA+ dan maar eens bekijken.

Geerd Wilders.

Bron foto:wikipedia
Geerd Wilders
Geert Wilders geboren 6 september 1963 is een politicus uit Venlo. Hij heeft een behoorlijk politiek verleden en staat z`n mannetje, Maar omdat zijn partij de PVV wel erg groot werd uitgemaakt voor van alles. Hij zou discrimineren op geloof en radicale ideeën hebben. Helaas voor de andere partijeën die nog al eens van koers veranderden heeft hij een schare vaste aanhangers die steeds toch weer op hem stemmen. In tegenstelling van veel anderen komt hij nooit op zijn stand punten terug. Hoewel hij over zijn anti Europese mening en de Gulden terug meer zegt. Wilders staat bekend als een felle criticus van de islam en van immigratie, stand punten die overigens zowat door alle ander partijen althans in delen zijn gejat om kiezers te trekken. Vooral om het grenzen dicht idee van Geerd werd hij vergruisd terwijl nu de andere partijen het er ook vaak over hebben, maar ja andere tijden he!.
Kans hebber? Nee niet dus, daar zullen de andere partijen wel voor zorgen, en hij zal het ook niet echt goed doen in veel andere landen, voor al in de Moslim landen. Bij een bezoek in het buitenland moet het corps mariniers mee om hem te beschermen.

De tekst gaat verder onder de advertentie.

Frans Timmermans.

Bron foto:wikipedia
Frans Timmermans
Franciscus Cornelis Gerardus Maria (Frans) Timmermans geboren 6 mei 1961 is een Nederlands politicus en diplomaat. De nieuwe premier .. ? Zeer waarschijnlijk kansloos. Van huis uit opgegroeid in de politiek en weet dus dat je met de waarheid niet veel bereikt. Hij veranderd vaak zijn mening en opvattingen en jokt er dan ook nog over, maar ja dat heeft hij thuis zo geleerd. In Brussel zijn ze blij dat hij er niet meer is, en niet omdat hij zulke goede ideeën had en steeds minder sympathie.

Rob Jetten

Bron foto:wikipedia/gaykrant
Rob Jetten
Rob Arnoldus Adrianus Jetten (Jongetje) geboren 25 maart 1987 is een LGBTQIA+ Nederlands politicus en klimaat drammer. Staat er om bekend om ondoordachte en slechte wetten er door te duwen, Zonnen panelen, verder lezen warmtepomp en EV daar moet Nederland mee volgestampt worden. Maar van stroom had hij schijnbaar nooit van gehoord verder lezen stroom net vol.. Nu de economie vast loopt en straks mogelijk het licht uit gaat wringt hij zich in alle bochten om weer een ondoordacht niet goed gecontroleerde oplossing aan te dragen die alleen maar meer geld kosten maar gewoon niet kunnen en zullen werken. Blunder op blunder veroorzaakt hij. Niets wordt van te voren goed onderzocht na gerekend en op de toekomst verwachtingen getest. En goed of slecht onder zijn dwang gelijk vast gelegd als wet.
Kans hebber? mogelijk, hij kan goed manipuleren en zijn blunders goed praten. De trend is "groen" dus als je dat maar vaak genoeg zegt lopen er gelijk veel klimaat mensen achter je aan. Het beste voor ons is als Jongetje Jetten zal het niet gaat worden. Hij heeft wel erg veel dictator trekjes.

Pieter Omtzigt

Bron foto:wikipedia
Pieter Omtzigt.
Pieter Herman Omtzigt geboren 8 januari 1974 is een Nederlands politicus. Dat gaat hem worden de nieuwe premier of toch niet? Eerst uit de partij dan alleen verder als kamer lid en dan de ziektewet in. Nu een eigenpartijtje dan maar, de anderen partijen waren niet goed genoeg of gewoon bang voor hem? In de pijlingen denken de kiezers van wel en geven die peilingen aan dat hij het echt gaat worden, hopen dat hij het tot de verkiezingen volhoud en niet weer doorbrand onder de druk. Hij zal het wel goed doen op het wereld toneel met de lijders van andere landen en Europa. Gewoon een valiumetje mee in de toilet tas dan komt alles goed. Wel slim om tot het laatst te wachten met het partij programma. Om eerst even te kijken waar de andere partijen punten mee scoorden en dan de krenten uit de pap pikken. De kosten van de plannen door rekenen is schijnbaar niet de sterkste kant, er omheen praten wel.

De tekst gaat verder onder de advertentie.

Zijn er nog meer duidelijke kanshebbers? nee niet echt.

De genen die toch geen kans maken hebben het over dat ze meer tijd voor hun gezin en zich zelf nodig willen, te druk met het privé leven om het land te lijden. Nou het wordt spannend bij de onderhandelingen, mogelijk is in de "achter" kamertjes de koek al verdeeld. We gaan het zien. Rutte is weg, Rutte was glad en "vergeetachtig" maar staat hij toch nog steeds als premier boven aan het lijstje van menig Nederlander.

Maar toch zal er een HET moeten worden, we laten ons verrassen.. Of huren we er een uit het buitenland net zoals bij het prof voetbal.?

Auteur: Wayayo.com

HTML

Updated: 26-10-2023

Mogelijk ook interessant voor jou:

1 :Weer vallen er weer banken om
2 :Nederlanders slikken alles.
3 :Hoe je gemanipuleer wordt in reclame met verborgen boodschappen.
4 :Hoeveel betalen Amerikanen aan inkomstenbelasting in 2024?
5 :Propaganda niet alleen in schurken staten.
6 :De (politieke) ratten verlaten het zinkende schip.


Reageren  |  Fake  15  |  No Fake  16  |  Like  144  |  DisLike  17


Mogelijk ook interessant voor jou: