Zowat alle bekenden van de Nederlandse politiek nemen de benen.
Gepubliseerd: ongeveer 7 maand geleden
 
Bron foto:pxhere.com
 
Bron: pxhere.com
 

De ratten verlaten het zinkende schip.

Den Haag loopt leeg, nadat de leider de benen nam volgt de rest.
De ene na de andere politicus houd er mee op nadat Rutte aan gaf niet terug te willen keren in de politiek en al helemaal niet als minister president.
Het is net als of ze weten dat ze er zo`n grote puinhoop van gemaakt hebben er niets meer door hun te redden valt en nog belangrijker, ze kunnen in het vervolg niet meer de schuld in de schoenen van Rutte schuiven.

Minister president Mark Rutte heeft jaren een schijn regering op de benen gehouden die nu ingestort is, weliswaar was de VVD steeds de grootste met verkiezingen maar je hebt nou eenmaal een meerderheid nodig om te regeren.
Dus werden de speerpunten van de verkiezingen verkwanseld en de politieke standpunten van de kleinere coalitie partijen de lijddraad voor de toekomst van Nederland.
Bron foto:pxhere.com

Een regering vormen met de PVV was ondenkbaar, hoewel deze partij wel veel stemmers trok met hun stand punten over immigratie.

Keer op keer verkwanselde de VVD de verkiezing beloften om toch een regering te vormen, geen gekozen regering maar een bij elkaar gesprokkelde regering met als maar concessies aan partijen die zelf niet genoeg kiezers trokken met hun ideëen en stand punten.
De Linkse en centrum linkse partijen die al jaren kiezers verliezen met hun waanideeën betreffende het milieu en immigratie kruipen nu bij elkaar in het bootje in de hoop dat die dan nog even blijft drijven.
Ondertussen pikken ze wel gedeeltes van het immigratie belijd plan van de PVV en frommelen ze die in in eigen plan omdat ze beseffen dat wat ze zelf van plan zijn dit land in een Europese achterbuurt veranderen en die plannen WEL kiezers trekken.
Een achterbuurt zonder werk of huizen maar met economische " vluchtelingen " die bij elkaar klitten om onze welvaart toe te eigenen en wel hun cultuur en geloof te behouden.
De auto`s die ze graag kwijtwillen zijn er dan niet meer, niemand heeft ze dan nog nodig om naar werk te rijden wat er niet meer is.

Natuurlijk is er een milieu probleem maar de economie de nek om draaien en de woningbouw remmen helpt echt niet om de wereld een graad je aftekoelen, en ook zou dat wel zo zijn dan is het niet de manier om ons land af te breken met de plannen die nu ons zijn opgedrongen.
Fossiele verbranding motoren verbieden en allemaal in een EV kan gewoon de eerste 15 jaar niet, er is geen infrastructuur om de benodigde elektriciteit aan te voeren, net zomin voor de van af 2026 verplichte warmte pomp.
Waanideëen van een links pennelikkertje die drie hoog achter woont geen idee heeft hoe de wereld werkt.
Heel Europa tot aan Amerika toe heeft de infrastructuur voor transport en leveren van de benodigde stroom niet op orde, maar ze dwingen iedereen toch in een onbetaalbare EV en aan de warmtepomp.

De tekst gaat verder onder de advertentie.

Alle bekende namen vluchten uit Den Haag, de baas is weg en er is een onoverzichtelijk puinhoop gecreëerd.
Natuurlijk neem je dan de benen, en om wat gezicht verlies te behouden worden de er smoesjes verzonnen om maar weg te kunnen.
Niemand wil er meer minister president worden, snap ik je wordt vergeleken met Rutte en dan moet je wel heel grote schoenen hebben.
Timmermans wil wel, hoewel hij eerder loog dat hij nooit meer terug in de Nederlandse politiek zou terug keren ruikt hij nou een kans (je), immers niemand wil en nu hij half Europa heeft gesloopt kan hij hier afmaken.
Als je maar groen en klimaat verandering zegt knikt iedereen ja, heb je andere iedeeën hou je die wel voor je de klimaat drammens maken je compleet af.
Auto`s zijn altijd de boos doeners, dus die moeten weg.
Iedereen in het onbetaalbare openbaar vervoer en met de fiets.
Begrijpt dat linkse pennelikkertje die drie hoog achter woont eigenlijk wel dat als er geen auto`s meer zijn om uit te melken er miljarden minder binnen komen en omdat te compenseren ook hij meer veel meer belasting moet gaan betalen?
En door dat de hele infrastructuur op de schop moet voor Laadpunten van EV`s er dikkere kabels nodig zijn voor de warmtepompen er miljarden nodig zijn en dat iedere burger (dus ook hij) ongeveer 700 per jaar meer moet gaan betalen voor transport kosten?
Iedereen gaat veel meer betalen omdat er laadpunten voor EV moeten komen, ook al rijd je zelf op de fiets.

De tekst gaat verder onder de advertentie.

Er moet in rap tempo nieuwe mensen komen om een regering te vormen, dat worden dus onervaren mensen want de slimmeriken hebben al een goed betaalde baan zodat er alleen minder slimme mensen over blijven om dit land te gaan besturen.

Er gloort een geweldige toekomst aan de horizon.

Auteur:Wim#boos